One Media & Events

Communication comes first

Despre

One Media & Events

Publicitatea înseamnă mai mult decât o reclamă la televiziune, mai mult decât un spot la radio în timp ce semaforul se pregătește să fie verde. Marketing-ul nu este doar o materie învățată de un student într-o bancă din universitate, sau un alt departament care cheltuie banii companiei.

Pentru că publicitatea înseamnă comunicare și marketing-ul este vânzare, One Media & Events vă propune serviciile care vă vor garanta clasarea într-o scară a societății mult mai înaltă.

Comunicarea și vânzarea sunt doi factori importanți în zilele noastre, care ne ajută să ne menținem și să creștem tot mai mult în societate. Acești doi factori au ajuns deja la un alt nivel de artă și pentru a le putea folosi, în primul rând trebuie să înțelegem importanța și controlul asupra lor.

One Media & Events a înțeles de ce trebuie să existe o comunicare eficientă bilaterală între vânzător și consumator, de ce marketing-ul e atât de important în ziua de azi, de ce companiile au nevoie de publicitate și de promovare a imaginii, dar mai mult decât toate aceste lucruri a înțeles nevoia fiecărui client.

Suntem o echipa tânără, dinamică, fiecare dintre noi fiind pasionat de ceea ce face.
Ne respectăm clienții și tratam orice comandă cu aceeași seriozitate.
- One Media Events -
       
sigle